Fiscaalconsult Fiscaal Consult

Fiscaal academy

Bent u al bekend met ons Fiscaal Academy platform? Op ons platform vindt u trainingen waarmee u uw PE punten kunt halen.

Naast deze E-learnings bieden wij trainingen en workshops op locatie. Hieronder vindt u een actueel overzicht. Meld u snel aan.

Interactief webinar laatste btw-aangifte 2020 / btw-actualiteiten

door mr. drs. Geert Beuker / 1¬Ĺ PE-punt / ‚ā¨ 95 / max. 30 deelnemers

In dit btw-webinar krijgt u de praktische tools mee, zodat u voor 1 februari 2021 goed voorbereid de laatste btw-aangifte 2020 voor uw cli√ęnten kunt verzorgen. Tevens worden de btw-actualiteiten en wijzigingen voor 2021 besproken die relevant zijn in de praktijk aan de hand van cijfervoorbeelden.

Wat speelt er in de laatste btw-aangifte van 2020? En waar moet u rekening mee houden in 2021? Aan de hand van (reken)voorbeelden krijgt u praktische tips mee. Het webinar is bedoeld voor belastingadviseurs, accountants en administrateurs die werkzaam zijn in de aangifte- en adviespraktijk.

De onderwerpen van het webinar

Onderdeel van het webinar zijn die onderwerpen die in de btw-aangiftepraktijk vaak voorkomen en waarmee u ook als adviseur mee in aanraking komt. Daarbij worden de laatste actualiteiten besproken, zodat u weer up-to-date bent. Gezien het korte tijdsbestek van het webinar, zal een selectie worden gemaakt uit de volgende onderwerpen:

Laatste btw-aangifte 2020

-         priv√©gebruik auto;
-         priv√©gebruik andere goederen en diensten;
-         (pro rata) herrekeningen en herzieningen;
-         oninbare vorderingen;
-         personeelsvoorzieningen en relatiegeschenken (BUA);
-         kleine ondernemingsregeling (KOR);
-         suppletie-aangifte.

Actualiteiten / wijzigingen 2021

-         wetswijzigingen 2021;
-         actualiteiten vastgoed, in combinatie met overdrachtsbelasting;
-         intracommunautaire transacties/e-commerce (voorstellen EC);
-         nader nog in te vullen onderwerpen.

Tijd / plaats

Donderdag 21 januari 2021 van 16.00 tot 17.45 uur (effectief 1¬Ĺ uur) met halverwege een pauze. Inloggen vanaf 15.45 uur. Online vanaf uw desktop of laptop.

PE-punten /certificaat

1 1/2 PE-punten / PE-uren

Na afloop van de training ontvangt u voor de deelname ten behoeve van de PE-punten een bewijs van deelname (o.a. relevant voor NBA, NOB en NOAB). Als u lid bent van het RB dan krijgt u na deelname aan de cursus door ons automatisch PE-punten toegewezen via het PE-onlinesysteem waar wij als geaccrediteerd opleidingsinstituut gebruik van maken.

Investering

‚ā¨ 95 excl. BTW. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met bijbehorende factuur. Na betaling daarvan is de aanmelding definitief.

Nog vragen?

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Fiscaalconsult.

Fiscaal Consult Specialist
Btw
in het bijzonder non-profit
overheid
onroerende zaken
internationaal

Fiscaal nieuws ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief met fiscale updates en ontwikkelingen. Gegevensverwerking en verzending overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG). U ontvangt maximaal 1 nieuwsupdate per week. Voorbeeld